en pedidos superiores a 39,95€
a partir de 39,95€
Coas receitas que aparecen neste libro descubriremos as virtudes da "Cociña Atlántica" a partir de pratos moi variados e sinxelos. Un mollo de prop...
Ver todos os detallesUn percorrido por Galicia a través dos seus produtos de calidade e da súa paisaxe, unha festa de sabores e recendos na que non falta o hum...
Ver todos os detalles84 receitas para alérxicos ás proteínas do leite e con intolerancia á lactosa. Un libro para gozar da boa cociña, pensado para todos os...
Ver todos os detallese da súa capital Lalín. Libro sobre el origen y la evolución del cocido gallego así como su presencia en la literatura.Con edición bilingüe (galleg...
Ver todos os detallesNeste libro descubrirás todo o que queiras saber sobre bacterias e virus, como funcionan as vacinas e que microbios son útiles para o ser humano.Te...
Ver todos os detalles86 voces responden un inquérito, 1969. Este Dicionario da nova literatura comezou a fraguarse a finais da década dos anos sesenta do pasado século ...
Ver todos os detallesCociñar san e saboroso nunca foi tan doado.Peixe mariñado, sobremesas veganas, fariñas “exóticas”… son cousas que poden soar complicadas de facer, ...
Ver todos os detallesGrandes receitas continúa o camiño que comezou o raposo Rufo con Receitas cativas. O principal cometido é achegar, unha vez máis, a nenos e nenas á...
Ver todos os detallesToñi Vicente, a primeira muller galega que obtivo unha Estrella Michelin no seu restaurante, revela as súas mellores receitas. ____ Editorial: Teóf...
Ver todos os detallesLogo do éxito de A viaxe culinaria de Kukinhas. A volta ao mundo en 50 receitas, Elisa, a autora do coñecido blog kukinhas.com, anímanos a coñecer ...
Ver todos os detallesRecetas tradicionales que forman parte de la gastronomía cotidiana. A través de esta guía, que nos ofrece un recorrido por las cocinas regionales d...
Ver todos os detallesEl centenar de recetas que contiene este libro son el esfuerzo riguroso y apasionado de una boticaria conocedora de los perros y de las salsas, sab...
Ver todos os detallesLa cocina gallega goza de la merecida fama de tener productos naturales de primerísima categoría Basándose en esta tradición y en estos productos, ...
Ver todos os detallesRecolle algunha das sobremesas do popular programa da TVG e outros moitos doces, magdalenas, biscoitos, cremas,roscóns, Ademais de ricas, todas as ...
Ver todos os detallesLuego del éxito extraordinario de su primer libro, nuevas recetas con música interretadas por el autor y Lola Gestido.____Idioma: Gallego
150 recetas de cocina de Benigno Campos, cocinero y presentador del programa Larpeiros de la TVG____Editorial: GalaxiaIdioma: Gallego
Galicia es mar, sol, praderio, montaña, despensa de escelentes matarias primas y maestra en su cucina. Una cocina popular, muy sencilla, primitiva ...
Ver todos os detallesPlantas con interese medicinal que podemos atopar no noso entorno.Plantas con interese medicinal que podemos atopar no noso entorno. Recolección, P...
Ver todos os detallesPartindo dos saberes populares de cociña do mar en Galicia, Benigno Campos seleciona 150 das súas receitas máis coñecidas, incluíndo algunhas inédi...
Ver todos os detallesUnha viaxe pola cociña clásica da repostería galegaDoces de sempre cunha nova ollada para continuar a tradición. Bicas, roscas, tortas, cocadas, to...
Ver todos os detallesEn Vida Sa! atoparedes un libro de nutrición básica e de receitas saudables, pero tamén un manual de amor propio para nenos e nenas, para que apren...
Ver todos os detallesHistoria, tradición e 107 receitas. A empanada é un símbolo da mellor cociña de Galicia.É, abofé, un signo de identidade. Xenerosa, saborosa e fart...
Ver todos os detallesReceitas, tradición, historía e evolución. As receitas recollidas en "Cociña galega tradicional" pertencen ao legado culinario de Galicia.En cada ...
Ver todos os detallesSegundo premio do XXV Premio de Xornalismo Gastronómico “Álvaro Cunqueiro” Os produtos e a cociña de Galicia son unha parte moi importante da nosa ...
Ver todos os detallesPoñemos música e diversión! Un libro delicioso cheo de receitas e de cancións para que os pequenos e as pequenas da casa nos deleiten cos mellore...
Ver todos os detallesEntra na literatura... ata a cociñaEditorial Galaxia publica Cociñando ao pé da letra, unha orixinal proposta, a medio camiño entre a literatura e ...
Ver todos os detallesHistoria, artes de pesca e receitario.Velaquí o mundo da lamprea, desde os ríos e a súa pesca ata as diferentes receitas e xeitos de preparala. Unh...
Ver todos os detallesA cociña como arte e a comida como pracer son os protagonistas de Diario de comidas, libro co que o poeta Rodríguez Baixeras inicia a súa obra en p...
Ver todos os detallesEn cocinando con Bolboretas no bandullo cada receita garda una historia, pequenos relatos que vos engaiolarán, moito sabor e, sobre todo, moita, mo...
Ver todos os detallesQue son as calorías baleiras? Por que é necesaria a fibra dietética? Que teñen de especial os ácidos graxos omega-3? Como é un menú axeitado para p...
Ver todos os detalles"Cociña vexetariana (As receitas do Cabaliño do Demo)" é un libro que ofrece outra maneira de entender a alimentación e a comida, unha proposta ond...
Ver todos os detallesTrátase da primeira tradución da obra Hortulus en ámbitos ibéricos. O interese desta obra radica na pervivencia da sabedoría popular sobre as virtu...
Ver todos os detallesEste é o título do libro no que John Barlow lle dá unha nova volta ás saborosas calidades gastronómicas do noso porco nunha tradución ao galego do ...
Ver todos os detallesEste dicionario enciclopédico é un percorrido apaixonante pola vida que se esconde detrás de cada alimento, de cada prato, de cada receita.Do abade...
Ver todos os detallesA alimentación dun pobo é unha das claves de acceso para reconstruír a súa historia. Non dispoñemos dun tratado de cociña no que se reflictan os us...
Ver todos os detallesÉ, sen dúbida, a mellor e máis completa e actualizada publicación divulgativa dedicada á micoloxía en Galicia.Desde o rigor científico e o alto niv...
Ver todos os detalles